Общи условия за ползване

Общи условия за ползване

 

 • Предмет

 

Настоящият документ представлява едновременно (1) общите условия на handbagspot.bg, урежда правилата за използването на handbagspot.bg, включително сключването на договор за покупко-продажба с търговец от този електронен магазин, както и (2) споразумението между продавача и клиента за покупко-продажба през сайта fashiondays.bg и мобилното приложение handbagspot.bg.

 

 • Данни за продавача

 

„Мода Трейдинг Интернешънал“ЕООД е дружество със седалище и адрес на управление в България, гр. Варна, ул. д-р. Александър Недялков 6, ет. 1, ап. 1. „Мода Трейдинг Интернешънал“ ЕООД администрира електронния магазин handbagspot.bg. „Мода Трейдинг Интернешънал“ ЕООД щe бъде наричано за краткост по-долу МТИ.

 

 • Договор за покупко-продажба

­

Преминаването през процеса на поръчка на нашия сайт има силата на договор за покупко-продажба. Задълженията по този договор се смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали. В отделни случаи можем да поискаме допълнителна идентификация и си запазваме правото да откажем сключването на договор. Детайлите за вашата поръчка се съхраняват електронно и са достъпни от менюто „Поръчки”, видимо на екрана Ви след като влезете в профила си. Вие получавате и всички детайли по вашата поръчка на имейл адреса, който сте ни оставили.

 

 • Право на отказ и връщане на стоката

 

Handbagspot.bg прилага Директива 83/2011/ЕС на Европейския парламент и на Съвета относно правата на потребителите. Вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 30 дни от получаване на доставката, в случай, че стоката не е използвана; цялостта на опаковката й не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка. При връщането на стоките Вие ще получите парите си обратно на следващия ден, след като върнатите стоки бъдат получени. Молим да имате предвид, че транспортните разходи по доставката и връщането на стоката се поемат от Вас.

_____________________________________________________________________________

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора (попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от договора)

До

„Мода Трейдинг Интернешънал“ ЕООД

Ефтим Ефтимов

гр. София, ул. Юндола 39, вх. Б, ет. 2, ап. 7

тел: 0899 319022

email: orders@handbagspot.bg

С настоящото уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/

нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*:

…………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………

– Поръчано на*/Получено на* …………………………………………………

– Име на потребителя/ите ……………………………………………………..

– Адрес на потребителя/ите ……………………….

– Подпис на потребителя/ите ……………………..

(само в случай, че настоящият формуляр е на хартия)

– Дата ………………….
——————————————————

* Ненужното се зачертава.

________________________________________________________________________________

 

 • Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

 

Съгласно ЗЗП и закона за електронна търговия, ние Ви предоставяме свободно следната информация:

• Име и адрес за контакти на собственика: „Мода Трейдинг Интернешънал“ ЕООД, България, гр. Варна, ул. “д-р Ал. Недялков” № 6, ет. 1, ап. 1, емайл: support@handbagspot.bg, тел. за контакти: 0899 31 90 22
• Основните характеристики на стоките са указани за всеки продукт
• Всички цени са в лева с включено ДДС
• Транспортните разходи за доставка не се заплащат допълнително а се предоставят безплатно от МТИ
• Ние не налагаме допълнителна стойност при използване на предоставените средства за комуникация с нас
• Плащането на стоките е съобразено с чл. 93, ал.1 от Закона за задълженията и договорите (ЗЗД)

 

 • Работно време

 

от Понеделник до Петък, от 9.00ч. до 18.00ч., с изключение на неработни дни и официални празници.

 

 • Ограничение на отговорността

 

Сайтът и нашите доставчици и трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително, но не само щети от пропуснати ползи и други, произтекли от употребата или невъзможността за употреба на този сайт.

Стоките, които са показани в нашия онлайн магазин са обект на продажба и са описани по категория, вид и материал.МТИ не носи отговорност за възможни разлики в цветовете и шарката на закупените стоки, дължащи се на разлики в цвета, шарката и материята на някои партиди стоки. Разлика в цветовете също е възможна, поради специфики на екраните на компютрите и устройствата, които показват уеб сайта. Заявяването за закупуване на стока се приема за изразено съгласие от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ относно описанието на стоката и възможните разминавания. Описанията на продуктите са единствено с информационна цел, за да обогатят преживяването Ви по време на пазаруване. Въпреки, че те са базирани на информация, подадена от производителите, ние препоръчваме винаги да четете етикетите и информацията на опаковката преди да използвате продукта. Имайте предвид, че продуктите и тяхното съдържание, подлежат на промяна. Фирмата ни не може да поема отговорност за неточна информация.

 

 • Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица

 

Препратките към други сайтове са единствено и само за ваше удобство. Фирмата ни не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за тях и тяхното съдържание.

 

 • Ценова политика

 

Посочените на сайта цени за стоките са крайни цени в лева и с включен ДДС. МТИ има право да променя цените по свое усмотрение по всяко време и без да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална по време на сключване на договора.

 

 • Търговски марки

 

Освен ако не е изрично упоменато, цялото съдържание на този сайт, включително текста , графиките, снимките и запазените знаци са собственост на handbagspot.bg, на доставчиците му или на производителите на съответните стоки и продукти и са защитени от международните закони за защита на авторските права.

 

 • Плащания

 

Плащането на стоките се извършва с наложен платеж – заплаща се на куриера при получаване на стоката.

 

 • Поверителност

 

Скъпи клиенти,
Ние ценим вашето доверие и се стараем да направим вашето пазаруване приятно и сигурно. Моля, запознайте се с нашата политика на поверителност.

 

 • Каква информация събираме и как я използваме?

 

Ние събираме доброволно предоставената от Вас информация (име, адрес, телефон за връзка, e-mail адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката ви и да Ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугата си. Изпращаме e-mail съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или въпрос, относно функционални промени и подобрения. Използвайки нашия онлайн магазин, Вие се съгласявате информацията за Вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност. Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените от закона случаи.

 

 • Уведомяване за промени

 

МТИ си запазва правото да променя политиката за поверителност изцяло или частично, като всички промени се считат за валидни от деня на тяхното оповестяване на сайта.

 

 • Вашата парола

 

Ние предлагаме специална услуга в случай, че забравите паролата си. В горната част на екрана за влизане в профила Ви, Вие виждате линка „Изгубена парола”. Просто го натиснете и ние ще изпратим вашата парола на e-mail адреса ви.