Нашите брандове

Бранд за безстрашния фешънист предлагащ уникален и завъртян дизайн на хора верни на стила. Комбинации на цветове и текстури вдъхновени от градската култура са в основата на чантите и аксесуарите. С диапазон от дамски чанти които покриват нуждите на всички видове поводи от ежедневни до вечерни, няма да изпуснете възможност да изразите Вашия стил.

 

 

Концепцията на всекидневното облекло среща безвремената елегантност на една от водещите луксозни дизайнерски марки в целия свят. Колекцията на CAVALLI CLASS съдържа всички елементи които характеризират стилът CAVALLI: женственост, модерен и цветен дизайн и хармонични лининии. Всичко това гарантира уникален и изискан продукт.

 

 

Ние обличаме хора, а не тела. Всеки има нещо уникално и различно в себе си и това е нещото което ни вдъхновява. Не създаваме мода, а емоции и тази творческа свобода е нещото което ни прави уникални.

 

Бранд с наследство и отличителни черти, чантите и аксесуарите на DSUK са станали синоним на качество и впечатляваща дизайнерса визия. Марката успешно съчетава красиви материали с чаровни винтич детайли. Функционална и женствена, съчетаваща класическа и елегантност, DSUK е марка предлагаща изключително качество за претенциозния моден последовател.

 

 

Вече над столетие силните корени в занаятчийството и производството на кожени продукти са непрекъснато обновявани за да се произвеждат продукти и аксесуари. Това е довело до създаването на уникални акесуари и чанти изрсаз на съвременно луксозния стил на живот. Бранда се вдъхновява от динамичния метрополен живот и се фокусира върху създаване на трендове.

 

 

Можете ли да си представите студент от факултета по литература, който да стане един от най-известните италиански модни дизайнери в света? Това е историята на Лора Биаготи. Интуитивното използване на тъканите, фината изработка и много женственото изрязване са препревърнали Laura Biagiotti международно призната къща.

 

 

 

LYDC London е марка предлагаща изключително качество комбиниерано със стилен дизайн. Класически форми и модерни нодки са в основата на колекцията, гарантирайки че жените носещи LYDC London са стилни и модерни.

 

Както никого преди него, Pierre Cardin е направил висшата модна култура достъпна до хората. Космополитен изглед, сигурно чувство за стил, стилно лидерство, самочувствие, това са характерестиките на Pierre Cardin. Истинските марки не могат да бъдат произведени изкуствено, а сами са израз на живота.

 

 

 

 

Versace 19.69 Abbigliamento Sportivo Srl се фокусира върху запазване на качеството във всички сфери на дейност на бранда. Поддържа жива традицията на елегантност постигната чрез непрекъсната иновация в модната среда и чрез създаване на трендове.

 

 

 

Versace Jeans е по-небрежното и достъпно изражение на Versace DNA. Брандът позволява на феновете на марката да се обличат  в модернен стил дори и във времето което отделят за себе си, за спортни и неформални събития. Брандът притежава остро изразен младежки манталитет и безусловно свободолюбие.